Meer resultaten voor contacten

 
contacten
 
Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx. Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx.
Om je contacten te synchroniseren met de Android-smartphone ga je naar het Applicatieoverzicht, selecteer je de Instellingen en kies je Accounts en Synchronisatie. Selecteer je Google-account en vink de optie Contacten Synchroniseren aan. Wanneer het toestel met het internet verbonden is, zal het de contacten toevoegen aan het adresboek.
Uw contacten beheren Sony Xperia E ondersteuning Belgique. sony-logo. account. arrowhead-down. arrowhead-up. cart. mobile-menu. search. sm-bold-x. x-skinny-rounded. x-skinny. arrowhead-right. social-f
U kunt contacts selecteren die in verschillende accounts zijn opgeslagen en instellen hoe u deze op de telefoon wilt weergeven. Als u uw contacten met meer dan één account synchroniseert, kunt u contacten in uw telefoon samenvoegen om duplicaten te vermijden.
Jongerenhulplijn Awel ziet contacten via telefoon en chat to. Gazet van Antwerpen.
Het totale aantal contacten met kinderen en jongeren klokte in 2017 af op 31.379, een daling met 6 procent tegenover de 33.253 contacten het jaar voordien. Awel ziet een mogelijke verklaring in de terroristische aanslagen in Brussel en Zaventem van 22 maart 2016.
Review: contacten synchroniseren en automatisch bijwerken Reviews Data News.be.
De dienst kan contacten gedeeltelijk automatisch samenvoegen, dubbels opsporen en overbodige informatie verwijderen. Je contacten worden na een tijdje ook automatisch van tags voorzien, waarop je de lijst vervolgens kunt sorteren. Op die manier kun je snel contacten opsporen met bijvoorbeeld ontbrekende functie, ontbrekend e-mailadres, ontbrekende naam etc.
Contacten Wikipedia.
Contacten voor OS X 10.8 Adresboek genoemd is een applicatie voor het besturingssysteem macOS van Apple. De gebruiker kan met de applicatie contacten organiseren en beheren. Daarnaast kan het synchroniseren en integreren met andere functies en applicaties van het besturingssysteem.
Uw contacten up-to-date houden op al uw apparaten met iCloud Apple Support.
Als u iCloud Contacten uitschakelt op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac, worden uw contacten niet uit iCloud verwijderd, maar ze worden niet meer automatisch bijgewerkt en eventuele veranderingen die u aanbrengt, worden niet gesynchroniseerd met uw apparaten. iTunes gebruiken om contacten te synchroniseren.
Contacten op uw iPhone, iPad of iPod touch beheren en verwijderen Apple Support.
Als u contacten wilt verwijderen, schakelt u Contacten uit en tikt u vervolgens op Verwijder van iPhone. Een standaardaccount kiezen waaraan nieuwe contacten worden toegevoegd. Als u meerdere accounts hebt geconfigureerd in de app Contacten, kunt u kiezen aan welke account nieuwe contacten standaard worden toegevoegd.
Nieuwe mobiele telefoon? Zo zet u uw contacten over Multimedia Plusmagazine.be.
Combineer de contacten met een bestaande lijst, desgevraagd Check nu uw lijst met contacten om te zien of al uw telefoonnummers succesvol zijn toegevoegd. Naast uw contacten, die redelijk weinig ruimte in beslag nemen, wilt u misschien ook uw foto's' en videobestanden als back-up opslaan.
Contacten.
Tip: U kunt selecteren welk geheugen u voor het opslaan van contacten wilt gebruiken. Selecteer Opties Geheugen. Tip: Als u een telefoonnummer in de kiesfunctie wilt opslaan, voert u het nummer in en selecteert u Opslaan. Een contact vanuit een oproeplogboek opslaan. U kunt contacten vanuit een oproeplogboek opslaan.

Contacteer ons